En grill kväll vid sjön...

Jaha då skulle man ha en lugn och mysig kväll nere vid Vesljunga sjön med grillning, givetvis var alla hundra med!! ;)
Det började med att vi handlade engångs grill kyckling spett och potatis sallad och körde nöjda ut till sjön, väl där ute skulle vi tända grillen, vi läste anvisningarna (som alla svenskar gör oavsett produkt..) sen gjorde vi precis som det stod oh satte fyr.
Efter att satt grillen i sanden skulle vi träna hundarna genom att låta dom springa i sanden mellen oss, vi började och det gick bra första rundan, men när Kaja skulle springa tillbaka till Malin så stannar hon lite mer än halv vägs bakom ett träd och det syns att hon tuggar på något, Malin springer snabbt dit och gräver ur en halv korv ur hennes mun... Efter att ha slängt den och några tappra försök att få Kaja att springa till Malin istället för att stanna överallt och äta äckliga saker gav vi upp.
Åter till grill platsen där vi såg till våran förvåning att grillen va helt död... Det hade inte tagit fyr!!!
Vi provade med olika papper, kartong mm att få liv i grillen men icke!! Tillslut fick vi hämta en ny engångs grill och börja om!
Denna gången gav vi f*n i anvisningarna och gjorde som vi tyckte va bäst och vipps så brann det utan bara den! :)
Klockan hade redan hunnit bli halv 8 och vi som kom till sjön klockan 6...
Under tiden vi försöker få grillen att brinna så är det en dykare och en familj som rensar skräp på sjöns botten inför bad säsongen, men dom var ju en bit bort så det kunde varit hur fridfullt som helst om inte Gizmo konstant skällde på allt och alla... Kvittade hur arg man än blev på honom så fortsatte han.
Han skällde även på saker som inte fanns. Väldigt frustrerande!!
Gizmo är inne i en tonårs kris just, han skäller på allt och alla, morrar på människor, ser "spöken" och har aldrig hört talas om att lyda... Men det går över igen!
Glada tyckte livet lekte vid sjön, hon grävde så djupa hål så jag bara såg halva henne, men han hade super kul i sanden tills hon somnade nöjt vid fötterna i solen.
Nu har vi kommit så långt så maten nästan är helt klar att äta va händer då? Jo Kaja börjar kräka!!
Hon kräker upp en halv korv OTUGGAD och massa sand, hon kräker säker 5-6gånger!
Mysigt värre ;) Men hon fick iallafall upp allt gammalt mög hon hade ätit, nedrans hund!
När vi hade ätit klart sa vi att vi skulle skicka Kaja och Gizmo mellan oss i vattnet för lite träning, det gick bra!
Men när gizmo hade sprungit i vattnet så fick han spel när han kom upp på land och drog iväg upp till en husbil där ett tyskt par hade slagit läger för lugn och ro... Innan vi fick ner Gizmo igen hade dom stängt dörren, undra varför ;)
Efter all denna cirkus beslöt vi oss för att åka hem, det låter kanske inte så men vi hade en rolig och händelse rik kväll vid sjön!! :)

hej å hå luden tå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0